Team

Sifra van de Zand
Sifra van de Zand

E: s.vd.zand@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij ErgoQ. Ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de opleiding ergotherapie zijn binnen de revalidatiedagbehandeling met diverse neurologische ziektebeelden en chronische pijn geweest. Daarnaast heb ik in een verpleeghuis met geriatrische revalidatiezorg stagegelopen. Op het gebied van ouderen en volwassen ligt mijn affiniteit, met als belangrijkste doel het optimaliseren van het zelfstandig functioneren en het behouden/vergroten van de kwaliteit van leven. 

Shima

Shima Tashakoor

E: s.tashakoor@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het behalen van mijn diploma heb ik ervaring opgedaan binnen zowel de revalidatiedagbehandeling als eerste lijn zorg waarbij ik met diverse doelgroepen heb gewerkt (o.a. neurologische ziektebeelden, chronische pijn patiënten, oncologiepatiënten en kinderen met motorische beperkingen). Sinds oktober 2020 heb ik de stap genomen om volledig binnen de eerste lijn te gaan functioneren als ergotherapeut en ben ik begonnen bij ErgoQ. Momenteel werk ik part-time en volg ik een master opleiding als gezondheidsinnovator. Het belangrijkste vind ik om de kwaliteit van leven van iedere cliënt te vergroten ongeacht de leegtijd of diagnose,  door gezamenlijk oplossingen te vinden welke bijdragen aan het functioneren in het dagelijks leven.

Chiara‚Äč

Chiara van der Leek

E: c.vd.leek@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag tot en met vrijdag

In 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens de opleiding heb ik ervaring mogen opdoen binnen de geriatrische revalidatie en de revalidatiedagbehandeling. Na het behalen van mijn diploma heb ik één jaar werkervaring opgedaan in een eerstelijns praktijk in Duitsland. Ik heb hier ervaring mogen opdoen met verschillende doelgroepen en ziektebeelden.

Vanaf mei 2021 versterk ik het ergotherapie team van ergoQ. Ik ben 5 dagen in de week te vinden in de praktijk.

Wat ik het belangrijkste vind als ergotherapeut is dat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig kan blijven functioneren en hierdoor de kwaliteit van leven wordt vergroot, dit wil ik graag samen met de cliënt bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar het verhaal te luisteren van de cliënt en de cliënt centraal te stellen.