Team

Sifra van de Zand
Sifra van de Zand (Ergotherapeut)

Specialisaties: Specialist ouderenergotherapie, CNA en Chronische pijn- en vermoeiheid.

E: s.vd.zand@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij ErgoQ. Ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de opleiding ergotherapie zijn binnen de revalidatiedagbehandeling met diverse neurologische ziektebeelden en chronische pijn geweest. Daarnaast heb ik in een verpleeghuis met geriatrische revalidatiezorg stagegelopen. Op het gebied van ouderen en volwassen ligt mijn affiniteit, met als belangrijkste doel het optimaliseren van het zelfstandig functioneren en het behouden/vergroten van de kwaliteit van leven. 

Shima

Shima Tashakoor (Ergotherapeut en gezondheidsinnovator)

Specialisaties: Oncologie, Arbeid, CNA en Chronische pijn- en vermoeiheid.

E: s.tashakoor@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het behalen van mijn diploma heb ik ervaring opgedaan binnen zowel de revalidatie als de eerstelijns zorg waarbij ik diverse doelgroepen heb behandeld. Naast mijn werk als ergotherapeut heb ik ook passie voor het verbeteren en vernieuwen van de zorgkwaliteit. Hiervoor heb ik in 2022 mijn master behaald als gezondheidsinnovator.  Naast mijn werkzaamheden bij ErgoQ ben ik de overige dagen werkzaam bij het MUMC+.

Wat ik belangrijk vind is hoe iemand zijn kwaliteit van leven ervaart ondanks de beperkingen en klachten. (Mee)doen in de maatschappij en dagelijkse activiteiten uitvoeren is de basis van gezondheid. Mijn drijfveer is om mensen te ondersteunen om zelf weer activiteiten te doen of te blijven doen. Niet in hokjes denken en samen met de cliënt en omgeving een passende oplossing bedenken voor de hulpvraag staan voor mij centraal.

Chiara

Chiara van der Leek (Ergotherapeut)

Specialisaties: Parkinson en CNA.

E: c.vd.leek@ergoq.n 
T: 046-4770855
Aanwezig op maandagochtend en dinsdag tot en met vrijdag.

In 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens de opleiding heb ik ervaring mogen opdoen binnen de geriatrische revalidatie en de revalidatiedagbehandeling. Na het behalen van mijn diploma heb ik één jaar werkervaring opgedaan in een eerstelijns praktijk in Duitsland. Ik heb hier ervaring mogen opdoen met verschillende doelgroepen en ziektebeelden.

Vanaf mei 2021 versterk ik het ergotherapie team van ergoQ. Ik ben 5 dagen in de week te vinden in de praktijk.

Wat ik het belangrijkste vind als ergotherapeut is dat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig kan blijven functioneren en hierdoor de kwaliteit van leven wordt vergroot, dit wil ik graag samen met de cliënt bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar het verhaal te luisteren van de cliënt en de cliënt centraal te stellen.

Sanne Stoffels (Ergotherapeut)

Algemene ergotherapeut

In 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie te Zuyd Hogeschool in Heerlen.
Tijdens deze opleiding heb ik kennis mogen maken met diverse doelgroepen en werksettingen. Werksettingen waarin ik ervaring heb opgedaan zijn de geriatrische revalidatie, de WLZ en binnen de eerstelijn ergotherapie. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat het werken binnen de eerstelijn ergotherapie mijn voorkeur heeft. Ik ben zeer blij en dankbaar, dat ik na het afronden van mijn stage binnen ErgoQ deel mag blijven uitmaken van dit mooie team.

E: s.stoffels@ergoq.nl
T: 046-4770855
Aanwezig op maandag tot en met donderdag